GregRybik Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 Witam, Jestem tu pierwszy raz więc witam całą społeczność. Mam problem z kupnem biletów do Alcatraz. Ich serwis sprzedający bilety ma chyba blokadę na ruch z Polski bo nie da się normalnie kupić płacąc kartą kredytową. Próbowałem chyba z 20 razy - rożne karty, różne komputery, różne pory. Zawsze po wprowadzeniu danych i akceptacji system nie potrafi zakończyć tej czynności. Pomyślałem, że jeżeli ktoś mieszka w SF i nie ma daleko do kasy to mógłby podjechać i kupić mi dwa bilety na 25 kwietnia 2019 na godzinę 8:45 lub 10:30. Ja będąc w tym dniu w SF bym sobie odebrał. Można też zarezerwować bilety upominkowe wtedy ta osoba nie musi chyba płacić. Ja sobie bym później zapłacił przy odbiorze ;-) Pozdr., Grzegorz z Rybnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrysiaK Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Mozesz to sam zalatwic dzwoniac tam General Inquiries and Family Pack Tickets 415.981.ROCK (7625) International +1.415.981.7625 9:00AM – 5:00PM PSTinfo@alcatrazcruises.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.