Emi Napisano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Wczoraj mialam ten wielki dzien! Bylam umowiona na spodkanie na 10 i bylam bardzo zdziwiona, ze bylo tak malo ludzi i wszystko odbywalo sie bardzo sprawnie. Bylam bardzo zdenerwowana, ale postanowilam sobie ze tego nie pokaze, luz i usmiech - udawalam ze jestem Happy i do wszystkich sie glupio usmiechalam, no i chyba zadzialalo. Jak nadeszla moja kolej podeszlam do okienka, no i - dzien dobry + , pozniej skanowanie i przy tym bylo troche zabawy, bo albo cisnelam za mocno albo za slabo, no ale jakos poszlo. Pan w okienku zapytal mnie gdzie jade i po co, ja odpowiedzialam, i tu nagle oz zaczal mowic do mnie po angielski (ale spodziewalam sie tego, bo dwa lata temu bylam w stanach na progranie Au-pair). NO to sobie troche pogadalismy w jego ojczystym jezyku, pytal mnie czy mam tam jeszcze jakis znajomuych i jak dlugo planuje tam zostac, no i pytal mnie o co robie tutaj - o moja firme, czy sie zajmuje itd. Ogolnie bylo bardzo milo i po chwili ciszy pan powiedzial - no dobra masz wize!, a ja na to dziekuje bardzo i juz mnie tam nie bylo. Teraz czekam na paszport, ciekewe na ile dostalam. Wszystkim ubiegajacym sie zycze powodzenia i dziekuje za wasze wypowiedzi i rady, ktore sa bardzo przydatne. Dobrze ze jest takie forum! Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agula Napisano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Milo uslyszec, ze ktos dostal wize i ze te wszystkie porady skutkuja Mam nadzieje, ze tez mi szczescie dopisze. ...mi zostało jeszcze tylko 8 dni do rozmowy! pozdrawiam Agnieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojus Napisano 14 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2005 gratuluje. Mam nadzieje ze niedlugo tez beede mogl sie w tym miejscu tym samym pochwalic ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi Napisano 14 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2005 wize dostałam na 10 lat!!! Życze wszystkim powidzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnes4222 Napisano 20 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ja tez dostalam na 10 lat promese i jestem szczesliwa . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agula Napisano 21 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2005 i jestem po:) DOSTAŁAM!!! poszło szybko i bezboleśnie Najważniejsze to luz i uśmiech a także krótkie, rzeczowe odpowiedzi na zadawane pytania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.