nemo1 Napisano 19 Września 2005 Zgłoś Napisano 19 Września 2005 hej wlasnie wrocilem z urlopu w nyc i taka mala rada dla chcacych kupic perfumki oryginalne i tanio w ny ( nie wiem moze sie powatarzam i juz o tym wiecie ) najtaniej jest na skrzyzowaniu brodway z 30 ulica - mi najtaniej sprzedali w trzecim sklepie z kolei (tam jest cala ulica sklepow z perfumami) jak sie skreci w prawo z brodway ceny jakie dalem za perfumy elizabeth arden 5 th avenue 125 ml eau de parfum - 21 $ davidoff women cool water edt 100 ml - 28 $ givenchy pi edt 100 ml - 32 $ givenchy pour homme blue label edt 100 ml - 30 $ jesli chodzi o zwiedzanie wezcie przewodnik i mape (sa za darmo) spod miejsca skad odplywaja statki na statue wolnosci jest w nim duzo porad (np niektore muzea mozna zwiedzac za darmo w odpowiednich godzinach i dniach) a na inne atrakcje sa np. kupony rabatowe w tym przewodniku pozdrawiam
Kaya Napisano 26 Września 2005 Zgłoś Napisano 26 Września 2005 O jak fajnie ze podales te dane, a wlasnie sie zastanawialam nad tym
nemo1 Napisano 9 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 9 Października 2005 na 100% oryginalne kupilem -uzywam -wiem
angelina9 Napisano 4 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2010 hej ten post to idealna odpowiedz na pytanie, które chcialam zadac. Zastanawiam sie jedynie, czy nic sie w tej sprawie nie zmienilo (post jest z 2005), czy ulica nadal istnieje , czy nadal jest to miejsce to be po zakupy perfumowe? A może możecie podsunąć mi jakieś inne rozwiazania? Czy po perfumy oplaca sie isc do Sephory czy Macy's czy moze gdzies indziej? Bedę wdzięczna za wszelkie sugestie
mar0987 Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2010 Nie wiem które jest lepsze za to zanim gdzieś się przejdziecie to lepiej sobie najpierw zamówić bezpłatne próbki perfum - http://probkomania.pl/perfumy-wody/f/17 - bo po co latać jak można w domu wypróbować sobie za darmo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.