Pomarańcza Napisano 10 Maja 2004 Zgłoś Napisano 10 Maja 2004 A by3o tak pieknie!! Wszystko za3atwione, op3acone itd. A tu dzisiaj niespodzianka - z Londynu przychodzi wiadomośa, ?e nie zap3aci3am za program, co oczywiście jest nieprawdą. I nie wys3a3am im rzekomo Medical Form, co tez jest nieprawdą. A je?eli chodzi o baga?, to wg infromacji z Londynu moge zabrac 1 baga? o masie 22 kg+bagaz podreczny! - co raczej tez jest nieprawdą, bo regiulamin przewozu baga?u mo?na zabraa 2 x 32 kg i podreczny (wg LOT'u) -chyba, ?e ka?da linia lotnicza ma inny regulamin. Wiecie coś na ten temat? A jeszcze wcześniej chciano mnie wys3aa do Teksasu, bo nie dosz3a do nich wcześniejsza oferta pracy z Campu z NYC (do którego jade) podobno z powodu awarii systemu komputerowego. Mam nadzieje, ?e wszystko wyjasnią a na lotnisku bedzie czeka3 na mnie ktoś z biletem do USA a nie do Kapsztadu Papapaap
Pomarańcza Napisano 14 Maja 2004 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2004 Wszystko sie wyjasni3o ale nie wiem czy zawini3a poczta czy ludzie z biura CA w Warszawia.
salomea Napisano 28 Maja 2005 Zgłoś Napisano 28 Maja 2005 jeśli chodzi o bagaż to każda linia ma własne przepisy, poza tym nie jestem pewna czy bilety kupowane przez CA nie mają jakichś ograniczeń co do bagażu?! w każdym razie, nie ma się co martwić, jeśli samolot nie jest wypełniony co do ostatniego miejsca za nadbagaż nie trzeba dopłacać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.