SkyNet Napisano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2020 Witam Mam z narzeczoną jeden problem graliśmy o zieloną kartę i na nie zostałem wylosowany ale ona tak i teraz sedno sprawy bierzemy ślub 29 sierpnia i nie wiem czy może tak długo czekać czy powinna uzupełnić DS 260 teraz a potem zmienić czy zaraz po ślubie uzupełnić. A pro po ślubu postanowiła że weźmie moje nazwisko i teraz jak ma uzupełnić DS 260 jak jej paszport dowód osobisty i nawet prawo jazdy będzie wymagało wymiany ? Ma podać nowe nazwisko ze starymi danymi czy stare dane ?
Xarthisius Napisano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2020 Jak wysoki macie numer? W kazdym wypadku mozecie poczekac do wrzesnia. Co najwyzej termin rozmowy w ambasadzie sie przesunie. Po slubie malzonka wypelnia wszystko uzywajac nowego nazwiska i nowych dokumentow.
SkyNet Napisano 12 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2020 Numer 27xxx Czyli po ślubie po wymianie paszportu ma dopiero uzupełnić ? Nic się nie stanie ?
Xarthisius Napisano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2020 7 hours ago, SkyNet said: Numer 27xxx Czyli po ślubie po wymianie paszportu ma dopiero uzupełnić ? Nic się nie stanie ? Zobacz tu: https://forum.usa.info.pl/topic/30389-termin-składania-ds-260-wiza-j-1-vs-gc/?tab=comments#comment-304526 i nastepny post z linkami do tego co robili ludzi w tej samej sytuacji. Osobiscie uwazam, ze nie musicie sie spieszyc ze skladaniem DS-260.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.