kasya Napisano 24 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2020 Witam Otrzymałam pismo z białego domu podpisane przez D.Trump ze została mi przyznana pomoc z racj Covid 500$ które będzie zapłacone czekiem lub na karte kredytową - ale samego czeku i karty nie otrzymałam,,, co muszę zrobić aby otrzymać te pieniądze na czek lub kartę Pozdrawiam Kasya
Roelka v.2 Napisano 24 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2020 Masz na mysli stimulus check? Placisz podatki w USA? Masz SSN? Pomoc finansowa dostaje sie w oparciu o te podatki.
Roelka v.2 Napisano 24 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2020 Just now, kasya said: Tak płacę podatki i mam ssn No to pozostaje tylko czekac.
kasya Napisano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Napisano 24 Lipca 2020 Trump napisał " I'm pleased to notyfy you that as provided by the CARES Act you are receiving an Economic Impact Payment of 500$ by check /debid card Czy kts jeszcze dostał takie wsparcie … może ktoś wie jak otrzymać ten czek?
Roelka v.2 Napisano 24 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2020 9 minutes ago, kasya said: Trump napisał " I'm pleased to notyfy you that as provided by the CARES Act you are receiving an Economic Impact Payment of 500$ by check /debid card Czy kts jeszcze dostał takie wsparcie … może ktoś wie jak otrzymać ten czek? https://www.irs.gov/coronavirus/economic-impact-payment-information-center
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.