Spider Napisano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Otrzyma3em oferte pracy w parku rozrywki w Cedar Point. Czy ktoś tam by3 i mo?e opisaa swoje wra?enia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smeagol Napisano 4 Lutego 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Przed chwila czytalem dwie opinie o Cedar Point (baza opinii w tym serwisie). Nie byly za ciekawe. Na Twoim miejscu staralbym sie raczej o prace w jakims kasynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKIII Napisano 24 Lutego 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Moge Ci troche napisac bo byla tam moja nazeczona. Ale to beda informacje z drugiej reki Praca zaleznie do tego co bedziesz tam robil. Ona pracowala jako Ride Host na Camp Snoopy - czesc dla malych dzieci i bylo strasznie duzo z nimi uzerania bo matki strasznie chcialy wpychac czesto za grube lub za male dzieci na karuzele wbrew przepisom. Pracy bylo duzo nadgodzin ile chcesz po 12-14 godzin dziennie czyli open-close. Jak doczekasz do konca umowy to bonus $1 za kazda przepracowana godzine. Mieszkanai to raczej slamusy niz kwatery - wygladayl na zdjeciach jak w obozie raczej - metalowe, pogiete lozka pietrowe i obdrapane sciany i szafki. Samo miasto to wielka dziura - bez auta wielki problem bo nic w poblizu nie ma - jezdzi co prawda autobus do miasta ale w takich godzinach ze jak pracujesz to ciezko sie zalapac na niego. Ja sam bylem w Six Flags Magic Mountain LA i w porownaniu do tego to niebo a ziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raasp Napisano 26 Lutego 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 z tego co wiem to mozna bylo miec nocleg za ok.30$ w mieszkaniu, elegancko z klima itp. kolega mieszkal najpierw w obozie za kilkanascie $ a potem przeniosl sie do mieszkanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w0jn4 Napisano 24 Marca 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witam, Ja tez tam jade. Jutro mam rozmowe w ambasadzie, wiec sie jeszcze okaze czy pojade. Ogolnie to praca moze byc dosyc fajna. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.