mancir Napisano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2004 nigdy nie slyszalem o zadnych problemach. Problemy sa np. z niemieckimi laptopami, bo klawiatura jest inna
ZuLuS Napisano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2004 Ok. Dzieki za odpowied1 . A czy móg3 byś powiedziea jak uniknąa c3a na lotnisku oraz VAT'u . Oczywiście nie chce odzyskaa vat'u zap3aconego w USA . Jak przewie1a laptopa , ?eby nikt sie nie przyczepi3 , wiem ,?e muszą mi uwierzya , ?e z tym laptopem przyjecha3em do USA . No ale gostek mo?e zapytaa dlaczego nie zg3osi3em posiadanie laptopa przed wjazdem do USA . Co zrobia , ?eby uniknąa c3a itp. op3at . Z góry dzieki za wszystkie informacje . Pozdrawiam :-).
mancir Napisano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2004 Do jednego laptopa nikt sie nie przyczepia. Bierzesz w baga? podreczny to Cie poproszą jedynie, ?eby wy3ączya przy starcie i przy lądowaniu, ?eby przypadkiem nie zak3óci3 urządzen samolotu i tyle. Moze jak 5 powieziesz to Ci c3o dowalą. Ja nie slyszalem jeszcze, ?eby ktoś mia3 problemy z 1 laptopem. Pozdrawiam
ZuLuS Napisano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2004 Wybacz , ?e drą?e temat . Do konca nie jestem pewny czy naprawde lepiej jest trzymaa laptopa w baga?u podrecznym , mo?e lepiej schowaa go do walizek . Przypuszczam ,?e wtedy dopiero bym mia3 problemy , bo pewnie te urządzenia na lotnisku wyczują ,?e w baga?u jest jakaś elektronika . No i dopiero bym musia3 sie t3umaczya . Jak mo?esz powiedz co o tym myślisz :-). Pozdrawiam .
Endriu Napisano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2004 jeśli ?ycie laptopa Ci mi3e to nie chowaj go do walizek... Na lotnisku traktują go gorzej ni? wie1niów w Iraku...
mancir Napisano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2004 Prawda Endriu. Raczej daruj sobie walizki. Rzucają nimi na maksa. Bierz w baga? podreczny. Niestety zdarza sie równie?, ?e walizki giną, a wtedy chyba niemi3o by by3o, gdyby tam by3 notebook. Pozdrawiam
ZuLuS Napisano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2004 Dziekuje wam za rade :-) . Przekonaliście mnie . Pozdrawiam .
hubma Napisano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2004 wejdz sobie na stronke typu www.bizrate.com i poszukaj w jakimś sklepie internetowym, mozna kupic jeszcze taniej. Tylko wybierając sklep kieruj sie opiniami sklepu ... a laptopa w podreczny i bedzie spox ja lecia3em m.im. z 3 cyfrówkami i nikt sie nie pyta3 o nic 8) Edit: a no i jeszcze mia3em radio samochodewe tez zero reakcji :twisted:
DoShi Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 hej,jak to jest z przenośnym internetem w laptopie- w USA??drogo wyniesie nas miesueczny abonament internetu bezprzewodowego??
aga_wrr Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 hej,jak to jest z przenośnym internetem w laptopie- w USA??drogo wyniesie nas miesueczny abonament internetu bezprzewodowego?? Nie wiem nic o abonamencie, ale mysle, ze zlapiesz bezprzewodowy Internet niemal wszedzie gdzie otworzysz laptop :] We wszystkich 9 stanach, w ktorych bylam tylko w kilku miejscach nie bylo wireless - m.in. naleza do nich Grand Canyon i Yellowstone. Poza tym nawet na plazach nie bylo problemu netem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.