krzysztovg Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Czy wyjazd z Emakopola na intera do Foxa jest pewny,czy to bardziej lipa bo jutro mam umowe podpisdac,a na forum duzo o tej firmie pisali nieciekawych rzeczy,ale kasyna kusza?
joshika Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 hejka, dostalam twojego maila, z emakopolem wybieram sie do foxwoods, wczoraj przesuneli termin z 25ego na 7 listopada, bo cos tam strona amerykanska zawalila. No i jutro musze przbookwac bilecik czy lipa to nie wiem, ale tak jak kazda firma sporo nie dociagniec i na obiecywane terminy nie ma co patrzec. ja jade na accounting, napisz na maila bo moje gg nie chce ostatnio dzilac pozdrawiam
kajko Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 lipa???? zalezy czego sie spodziewasz TO NIE JEST prawdziwy internship, a jesli chcesz zarobic troche kasy to prosze bardzo ... foxwoods to nie jest jednak najlepsze miejsce sam na to wpadniesz po kilku miesiacach pozowdzenia
krzysztovg Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 Dlaczego uwazasz ze Fox nie jest dobry?Z tego co slyszalem nie zawsze sie robi to co mialo byc z gory zalozone,ale jeszcze nie mam job offera i tego programu treningu,czy o to ci chodzi?
Madziara Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 usilnie szukam ofert na internshipa przez internet i widze ze bez biura sie nie obedzie! :cry: nie rozumiem tylko co tzn ze to nie jest prawdziwy internszip :?: tzn ze to nie jest praktyka np w management tylko jako kelnerka :?: :!: bo nie chce sie w cos takiego wpakowac :!:
adamos0 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 jesli chodzi o internshipa w foxie to niewypal!!!!!!!!! Moja dziewczyna jest na retail management i sprzedaje w sklepie, accounting to praca kasjera Hospitality internship to sprzatanie a po paru miesiacach recepcja polakow nie dopuszczaja do konkretnych prac bo maja kupe studentow w usa tak jest przynajmniej w kasynach jak chcecie pracowac w biurze to Irlandia, Anglia.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.