Marcin20 Napisano 17 Maja 2004 Zgłoś Napisano 17 Maja 2004 WITAM!! Czy ktos z was wybiera sie w te wakacje do DC(Sunset pools) albo moze byl tam ju? ?? Chce sie dowiedziec jak bedzie wyglada3 test na ratownika, co trzeba wykonaa?? Pozdrowionka!! Male litery w tytule please/F
Magda Napisano 17 Maja 2004 Zgłoś Napisano 17 Maja 2004 Cześa Marcin dzieki za wieści ja sie wybieram do sunset ale nie mam jeszcze daty wylotu :cry: w3asciwie to ma3o wiem jade z Lingwisty i to biuro coraz bardziej dzia3a mi na nerwy. Bede coś wiedzia3a to dam znaa na razie awicz p3ywanie 8) reszta nie wa?na
Marcin20 Napisano 17 Maja 2004 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2004 Hej!! Awicze ,awicze ostatnio czesciej mnie mozna spotkac na basenie niz we wlasnym domku . Kiedy masz date rozpoczecia pracy? Lecisz sama czy ze znajomymi??
Magda Napisano 31 Maja 2004 Zgłoś Napisano 31 Maja 2004 nie lece sama, mam wylot z Okecia 6 czerwca do zobaczenia na miejscu
ilona22 Napisano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2006 Marcin nie stresuj się i nie przemęczja się na tym basenie, praktyczny egzamin to pestka możesz nawet pieskiem pływać :wink:
Pistol Napisano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2006 Magda, lecisz bezpoścrednio do DC? Ja z dziewczyna również lecimy 6 czerwca z okęcia ale na Newark[/code]
MarCinek Napisano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2006 witam ja tez lece do DC na ratownika z BTC ale na pozniejszy termin bo dopiero 15 czerwca. A wy kiedy i z jakiego biura?
fk4 Napisano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2006 ja lece na dulles i gdzies mnie dadza ale nie wiem gdzie rok temu dostalem cos w maryland ale jak by nie druga praca to by bylo tragicznie w tym roku chce by mnie dali gdzies do virginii.lece z campusa i lece do premier aquatics.aha tak apropo jaka macie stawke za H? F
MarCinek Napisano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2006 FK4 jak mozesz to napisz jak wyglada test teoretyczny na ratownika
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.