aesculap Posted April 7, 2021 Report Share Posted April 7, 2021 Dzien dobry, Szykam kogos kto leci w najblizszych tygodniach z Warszawy do Chicago i bylby gotowy przewiezc mi malego szczeniaka (jamnik miniaturka). Zapewniam wszelkie formalnosci, chodzi tylko o odebranie szczeniaka na lotnisku w Warszawie od mojego przyjaciela i przetransportowanie tutaj do Chicago. Wiecej szczegolow na priv: aaaesculap@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roelka v.2 Posted April 7, 2021 Report Share Posted April 7, 2021 52 minutes ago, aesculap said: Dzien dobry, Szykam kogos kto leci w najblizszych tygodniach z Warszawy do Chicago i bylby gotowy przewiezc mi malego szczeniaka (jamnik miniaturka). Zapewniam wszelkie formalnosci, chodzi tylko o odebranie szczeniaka na lotnisku w Warszawie od mojego przyjaciela i przetransportowanie tutaj do Chicago. Wiecej szczegolow na priv: aaaesculap@gmail.com Jesli nie uda ci sie nikogo znalezc to mozna zalatwic transport z pomoca odpowiednich firm. Np. Wiadomo troche to kosztuje ale zawsze to jakas opcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.