Ulka_a Napisano 1 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2005 Mam pytanie odnośnie biletu. A więc w niedługim czasie lecę do USA. Mam oczywiście kupiony bilet w dwie strony. Niewracając w ogóle do Polski w najbliższym czasie (mam zamiar tam trochę posiedzieć = nielegalnie), czy istnieje mozliwość zwrotu biletu w jedną stronę? tzn z NY do Polski ? Linie LOT i odzyskanie cześci pieniędzy? Jeżeli tak to jak i co mam zrobić ? Z góry dziekuję.
xmareckix Napisano 1 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2005 zostajac tam nielegalnie zamykasz sobie droge powrotu kiedyś do tego kraju na dlugie lata zastanow sie dobrze :idea: pzdr :!:
dagmarcia Napisano 1 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2005 Mam pytanie odnośnie biletu. A więc w niedługim czasie lecę do USA. Mam oczywiście kupiony bilet w dwie strony. Niewracając wogóle do Polski w najbliższym czasie (mam zamiar tam trochę posiedzieć = nielegalnie), czy istnieje mozliwość zwrotu biletu w jeną stronę? tzn z NY do Polski ? Linie LOT i odzyskanie cześci pieniędzy? Jeżeli tak to jak i co mam zrobić ? Z góry dziekuję. Nie ma mozliwosci zwrotu "czesci" biletu. Znam przypadek (moj wlasny), kiedy to sie udalo, ale po dlugich walkach z Campusem i tylko dlatego, ze to byla reklamacja, ktora oparla sie o Urzad Ochrony Konsumenta etc. Zwrocili mi pieniadze jedynie dlatego, ze na samym poczatku sprzedali mi bilet niezgodny z moimi wymaganiami i nie poinformowali mnie o tym (bilet polroczny, mimo iz prosilam o roczny). Faktu, ze chcesz zostac w USA nielegalnie nie bede komentowac.
kojus Napisano 2 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2005 Mam pytanie odnośnie biletu. A więc w niedługim czasie lecę do USA. Mam oczywiście kupiony bilet w dwie strony. Niewracając wogóle do Polski w najbliższym czasie (mam zamiar tam trochę posiedzieć = nielegalnie), czy istnieje mozliwość zwrotu biletu w jeną stronę? tzn z NY do Polski ? Linie LOT i odzyskanie cześci pieniędzy? Jeżeli tak to jak i co mam zrobić ? Z góry dziekuję. jak wejdzie odpowiednia ustawa w usa to wszystkich nielegalnych deportuja - a to sie stanie nie dlugo... jak kolwiek Powodzenia
Ulka_a Napisano 2 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2005 "jak wejdzie odpowiednia ustawa w usa to wszystkich nielegalnych deportuja - a to sie stanie nie dlugo... jak kolwiek Powodzenia" KOJUS: Nie chodzi o to że ja na 100% zostanę tam nielegalnie, będe się starać być tam jak najdłużej legalnie np wize studencką ..... moze mi się nie spodobać to wrócę... pytam się czysto teoretycznie.
6norbi Napisano 4 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2005 jak wejdzie odpowiednia ustawa w usa to wszystkich nielegalnych deportuja - a to sie stanie nie dlugo... jak kolwiek Powodzenia Mysle ze to jest ciezkie z logistycznego punktu widzenia i praktycznego. To ciekawe kto by sprzątał i budował ameryke??? Nawet jesli sa takie zamiary to watpie aby weszly w zycie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.