Gerwazy Napisano 8 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2005 Może wróćmy do "tematu"..... Kto kogo stuknął :?: Ty kogoś :?: Czy ktoś Ciebie :?: I jak to wpłynęło na Insurance Premium :?:
dagmarcia Napisano 8 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2005 Ja stuknelam kogos :oops:. Stawka mi wzrosla, z tego co pamietam to o jakies $15 miesiecznie.
Gerwazy Napisano 8 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2005 A bardzo klienta rozkwasiłaś :?: I co było z "Twoim" samochodem :?: ps. Może napisz coś więcej jak unikać :dostal:w pps. Co do 2006, to jadę do Glasgow(czyli znów się nie spotkamy :cry: )
dagmarcia Napisano 8 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2005 U niego naprawy praktycznie zadne, u mnie - wgnieciona maska (ktorej nigdy nie wyklepalam...), doszczetnie rozbita przednia lampa. Koszt napraw po znajomosci - $200. Jak unikac? Nie prowadzic powaznych rozmyslan na temat zycia o godzinie 10 rano w niedziele po imprezie podczas jazdy samochodem )
Gerwazy Napisano 8 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2005 ... Nie prowadzic powaznych rozmyslan na temat zycia o godzinie 10 rano w niedziele po imprezie podczas jazdy samochodem )Tego rodzaju rozumowanie mi się podoba ps. KTO jeździ samochodem o 10,oo a.m. w SUNDAY ?:!: :!: :!: O tej porze nalerzy spać lub leżeć na plaży(w zależności od pory roku :wink: )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.