joshika Napisano 2 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2005 witam, czekam juz ponad dwa tygodnie na ds z emakopolu na internshipa, a wyjazd przewidziany na 10.11. A Dzisiaj odezwala sie do mnie firma konsultingowa (ktora przeprowadzala dokladna 4 etapy rekrut) i zaoferowala kontrakt w Polsce za bardzo dobre pieniadze, jak dla absolwenta plus dodatki bezplatna opieka zdrowotna, basen, szkolenie pierwsze 6 tygodni w irlandii, a potem w barcelonie. Firma buduje biuro od podstaw w krakowie, praca od stycznia, na pelen etat......... Co mam zrobic, czy jechac do USA, PLEASSSE PORADZcie....!!!!!!!!!!!!!!!!
only4joy Napisano 2 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2005 Moim skromnym subiektywnym zdaniem powinnas zostac i podjąć pracę tutaj. Z tego co opisujesz to niezła oferta. Ale ja nie jechałam z Emakpolu i nie mogę powiedzieć co tracisz.
joshika Napisano 3 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2005 dzieki za odpowiedz... bede myslec i dumac... czy warto jechac do usa a potem po powrocie jezeli nie polubie ameryknow zaczynac od nowa???????????/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.