joshika Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 witam, czekam juz ponad dwa tygodnie na ds z emakopolu na internshipa, a wyjazd przewidziany na 10.11. A Dzisiaj odezwala sie do mnie firma konsultingowa (ktora przeprowadzala dokladna 4 etapy rekrut) i zaoferowala kontrakt w Polsce za bardzo dobre pieniadze, jak dla absolwenta plus dodatki bezplatna opieka zdrowotna, basen, szkolenie pierwsze 6 tygodni w irlandii, a potem w barcelonie. Firma buduje biuro od podstaw w krakowie, praca od stycznia, na pelen etat......... Co mam zrobic, czy jechac do USA, PLEASSSE PORADZcie....!!!!!!!!!!!!!!!!
only4joy Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Moim skromnym subiektywnym zdaniem powinnas zostac i podjąć pracę tutaj. Z tego co opisujesz to niezła oferta. Ale ja nie jechałam z Emakpolu i nie mogę powiedzieć co tracisz.
joshika Posted November 3, 2005 Author Report Posted November 3, 2005 dzieki za odpowiedz... bede myslec i dumac... czy warto jechac do usa a potem po powrocie jezeli nie polubie ameryknow zaczynac od nowa???????????/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.