Edyta Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Ma ktoś może jakieś doświadczenia z tym biurem??Zastanawiam się nad wyjazdem do pracy w drukarni. Pomocy!Czy to dobry wybór??
mb79 Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Witam,ja nie polecam-w tamtym roku zapisalem sie z dziewczyna na program i wyjazd do drukarni.Zapisalo sie nas kilka osob a wyjechala 2 !! po podpisaniu umowy i zaplaceniu wpisowego i pierwszej wplaty okazalo sie z enie ma pracy w drukarni a w parku rozrywki za 6$/h powiedzialem ze rezygnuje bo umawialem sie ze do drukarni a nie do innej prayc.nie chcieli oddac kasy w ogole i robili problemy-poprosilem kolezanke ktora konczy prawo i za jej pomoca udalo sie odzyskac czesc kasy oprocz oczywiscie wpisowego.Bylismy do tylu o okolo 600zl i stracona ostatnia szansa na wyjazd do usa : (
meg.lbn Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Tez bylam w drukarni,pracy bylo malo nie polecam tego biura wszystko trzeba zalatwiac samemu a jak juz chcesz zeby ci cos biuro zalatwilo to trzeba za to slono placic
karus Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 a ja polecam to biuro, nie miałem żadnych problemów, moze bilety troche za drogie ale nie może być idealnie...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.