kaśka28 Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 ostatnio starałam się o wize turystyczną z mężem i dzieckiem i dostaliśmy. Jesteśmy bardzo szczęsliwi, ale mam jedno pytanko, mój mąż ma zamiar wyjechać wcześniej i tam zostać a ja z synkiem mamy dojechać np. po pół roku i na pewno bedzie w komputerze ze nie wrocil na czas .Jakie mam szanse ze mnie puszczą??? Z góry dziękuję.
dagmarcia Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Jakie mam szanse ze mnie puszczą??? Bardzo duze.
kaśka28 Posted November 3, 2005 Author Report Posted November 3, 2005 Dziękuję za odpowiedz, grunt pali nam sie pod nogami i pewnie bedziemy musieli wyemigrowac .
Pitt Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Po pierwsze,znowu nie zgodze sie z przedmowczynia!Duze szanse to masz na to, zeby nie widziec meza dobre pare lat.To jest panstwo komputerow,odciskow,policji,itp.Wszystko wiedza(przy wjezdzie zapytal mnie czy wracam z ojcem czy osobno?)!Maz moze przyjechac i zostac dluzej legalnie!!!!Wystarczy poswiecic 1 dniowke i ma sie wize wazna np.na dalsze 6 miesiecy.Przedluzenie kosztuje 195$,jezeli nie zalatwi tego sam niech idzie do agencji.Niech o tym pamieta zeby byc caly czas legalnie!!Bez tego dalsza droga zamknieta!!Polacy tu to w wiekszosci mendy!!!Jak ci nie zaszkodzi to ci napewno nie pomoze!!!!! Masz pytanie napisz na priv!Lepiej zapytac niz zalowac! Pozdr.ze slonecznego Long Island(w/g jutrzejszej prognozy pogody!Piotrek.
Pitt Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Jeszcze dodam,ze zapamietaj moj nick!Duzo sie bedziecie musieli nauczyc!Musisz zalatwic ubezpieczenie zdrowotne dla dziecka!Pewnie tez szkole.Oj,mysle ze sie mozesz rozkleic :?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.