treska Napisano 20 Maja 2004 Zgłoś Napisano 20 Maja 2004 Witam, jesli dobrze pojdzie rozmowa z konsulem(28 czerwac) to czy znacie namiary na jakies tanie polacznie, bo bilety i tak bede cholernie drogie z racji na okres wyjazdu i jeszcze jedno pytanko- czy zaswiadceznie o jakis zarobkach rodzicow czy wyciagi z wlasnego konta sa koniecznymi dokumetami do przedstawienia? Dzieki za wszelkie informacje, pozdrawiam treska
ice_boy Napisano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2004 Witam. NO w3aśnie mam ten sam problem to i Ty i jeszcze kilka wiecej. Rozmowe mam 29 czerwca. No i podobno trzeba p3acic jakąs kase za to ?e bedziesz w Ambasadzie czy cos takiego. No i w3aśnie tojest mój probklem ?e niewiem skąd wziąśa numer kąta czy cos w tym stylu. Wogóle nie wiem w jaki sposób dostarczya im te pieniądze. Moze ty wiesz cos na ten temat? Prosze odpisz
Flame of Udun Napisano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2004 Witam.NO w3aśnie mam ten sam problem to i Ty i jeszcze kilka wiecej. Rozmowe mam 29 czerwca. No i podobno trzeba p3acic jakąs kase za to ?e bedziesz w Ambasadzie czy cos takiego. No i w3aśnie tojest mój probklem ?e niewiem skąd wziąśa numer kąta czy cos w tym stylu. Wogóle nie wiem w jaki sposób dostarczya im te pieniądze. Moze ty wiesz cos na ten temat? Prosze odpisz Dlaczego musisz placic kase ze jestes na rozmowie? Komu? ambasadzie placisz 385 PLN a posrednikowi tyle i zadaja za zlozenie twoich dokumentow.. F Edyt - sorry myslelem ze jestes J1 a nie B1/B2
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.