Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jaki wiek ma znaczenie w usa tak jak u nas 18 czy tam to poprostu 16 i juz a potem 21 ba ja ma 17 i co by bylo jak bym był tam 6 miechów bez rodzicow i ktos mnie by złapał

Napisano

Zalezy co masz tam zamiar robic??!! Zlapia?? KTo?? Z pewnoscia deportuja.......jesli masz na mysli cos niezgodnego z prawem, wsadza do wiezienia, lub tez i .....

O co pytasz??

Nie jestem malolata a mialam problem z kupieniem piwa :D hihi. Bardzo policyjne panstwo.

Napisano

a czemu do wiezienie nie mowie o fajkach lub tez o alkoholu tylko poprstu zebym se szedl ale bym mial wize tururytyczna ale bym byl bez rodzicow a brakowalo by mi 6 miecho do 18

Napisano

Nie mozna sie uczyc na turystycznej. Mow dalej, wtedy sie okaze, ze naprawde cie deportuja........to jest wiza turystyczna, spacerowac wolno i to jest bezpieczne :D

Napisano

a i jeszcze jedno czy mam moze wieksze szanse dostnia wizy skoro mam 1 noge krutsza i kule (widac ze nie do pracy jade) bo kumpel lub jego ojcic wysla mi zaproszenie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...