olee Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 jaki wiek ma znaczenie w usa tak jak u nas 18 czy tam to poprostu 16 i juz a potem 21 ba ja ma 17 i co by bylo jak bym był tam 6 miechów bez rodzicow i ktos mnie by złapał
wiola Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Zalezy co masz tam zamiar robic??!! Zlapia?? KTo?? Z pewnoscia deportuja.......jesli masz na mysli cos niezgodnego z prawem, wsadza do wiezienia, lub tez i ..... O co pytasz?? Nie jestem malolata a mialam problem z kupieniem piwa hihi. Bardzo policyjne panstwo.
olee Posted November 6, 2005 Author Report Posted November 6, 2005 a czemu do wiezienie nie mowie o fajkach lub tez o alkoholu tylko poprstu zebym se szedl ale bym mial wize tururytyczna ale bym byl bez rodzicow a brakowalo by mi 6 miecho do 18
wiola Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Za chodzenie nikomu nic nie grozi, nawet niepelnemu 18-latkowi
olee Posted November 6, 2005 Author Report Posted November 6, 2005 a podobno nawet na wizie turystycznej mozna zapisc sie do szkoly
wiola Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Nie mozna sie uczyc na turystycznej. Mow dalej, wtedy sie okaze, ze naprawde cie deportuja........to jest wiza turystyczna, spacerowac wolno i to jest bezpieczne
olee Posted November 6, 2005 Author Report Posted November 6, 2005 ja sam dokladnie nie wiem ale tu ktos tak a forum napisal ze sie uczy bo nie ma 18 lat
olee Posted November 6, 2005 Author Report Posted November 6, 2005 a i jeszcze jedno czy mam moze wieksze szanse dostnia wizy skoro mam 1 noge krutsza i kule (widac ze nie do pracy jade) bo kumpel lub jego ojcic wysla mi zaproszenie
wiola Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 To nie wazne co widac, tylko co mowisz i co zamierzasz..........
darop Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 przecież możesz pracować na siedząco, także to nie jest okoliczność łagodząca
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.