agarhcp Napisano 7 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2005 moj cel-USA przepuscmy ze w przyszlym roku wyjade z programu W&T i nie wroce do Polski po 3 miesiacach tylko zostane w USA jakie konsekwencje mnie czekaja i czy w ogole cos takiego jest mozliwe pozdrawiam z gory dzieki za odpowiedz
Mingan Napisano 7 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2005 nigdy wiecej nie dostaniesz wizy? a jakich innych konsekwęcji możesz się spodziewać?
dagmarcia Napisano 7 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2005 Dokladnie tak. Bedzie to Twoj ostatni pobyt w USA. A przy odrobinie szczescia moze Cie akurat deportuja? Kto wie, nieczesto, ale i to sie zdarza... :evil:
Chomik Napisano 7 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2005 Mozesz oczywiscie zostac tam legalnie - zmieniajac status wizy - i wowczas konsekwencje tu wymienione nie mialyby miejsca.
darop Napisano 8 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2005 ale żeby konsekwencje tu wymienione nie zostały wprowadzone w życie kolega/koleżanka musiałaby zostać w stanach na bardzo długi czas, a nie wiemy czy brała to pod uwage i czy jest na to gotowa
Isza Napisano 9 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2005 hehe, przyznam ze mi cos takiego tez chodzi po glowie... Ale w jaki sposob zmienic status wizy, jesli nie ma sie zamiaru podjecia studiow w USA (musialabym chyba wygrac na loterii) ani amerykanina z ktorym by mozna wziac slub? Zaznaczam, ze jestem gotowa zostac bardzo dluuugooo 8) A jednoczesnie chcialabym jeszcze kiedys w zyciu zobaczyc rodzine w Polsce. Coz, chyba jednak cos za cos
agarhcp Napisano 10 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 no wlasnie mam to samo pytanie co Isza
anan kofan Napisano 10 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 To nie jedz na W&T tylko pojedz na h2b mozesz siedziec legalnie do roku,jak ci sie spodoba to pojedziesz sobie jeszcze raz,a jak bedziesz dobrze pracowala i uda ci sie jakos dogadac z pracodawca to moze ci potem h1b zalatwi-nie jest to najcudowniejszy plan:D ,ale napewno lepszy niz jechac i zostawac nielegalnie
agarhcp Napisano 15 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2005 anan kofan-cos mi to sie kojarzy z begerowna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.