Skocz do zawartości

Camp

carlos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

z tego co wiem to musisz przynajmniej zdac mature i dostac sie na studia

czyli mozesz probowac przed pierwszym rokiem studiow

ale teraz to nie za bardzo przykro mi musisz jeszcze troche poczekac

pozdro

Napisano

W moim przypadku wyjazd na Camp jest mozliwy (jestem studentem).

Tyle ze slyszalem ze osoba ktora ma 18 lat tez moze jechac, ale chcialem sie dowiedziec cos wiecej.

Napisano

jadac na camp , jedziesz na wizie J-1 ,aby dostac ta wize , musisz byc studentem , wiec osoba ,ktora nie ma statusu studenta , nie moze wyjechac na camp .

Napisano

Czyli krotko mowiac )piszac) uczen szkoley sredniej nie ma zadnej mozliwosci pojechac do USA (poza wiza turystyczna).

Napisano

Uczen szkoły średniej moze wyjechac na camp!!!przy czym na opcje -wychowawca.

musi miec ukonczone 18 lat- i to jest jedyny warunek;-)

Carlos- jesli masz jakies pytania, chetnie odpowiem w ramach Camp America;-)

pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Napisano

niektórzy na tym forum bzdury piszą nie znając tematu, musisz mieć tylko 18 lat ichodzić doszkoły średniej nei będac na ostanim roku i oczywiście nie musisz być consulerem, możesz pracować również w kuchni, wiem bo pracowałem z takimi osobami

BTW. ja również jestem z Pionek

pozdro

Napisano
niektórzy na tym forum bzdury piszą nie znając tematu, musisz mieć tylko 18 lat ichodzić doszkoły średniej nei będac na ostanim roku i oczywiście nie musisz być consulerem, możesz pracować również w kuchni, wiem bo pracowałem z takimi osobami

BTW. ja również jestem z Pionek

pozdro

niektorzy znaja temat na wylot będąc przedstawicielami camp america:] więc wiedzą co piszą i jakie są regulaminy:) pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...