Skocz do zawartości

Hawaje

Luke85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

................ prosze o kontakt wszystkich którzy wybierają się na hawaje na wat ja jade prawdopodobnie z go2usa,
dobrze jest przeczytać swoją opinie po roku:D jak bardzo zdażyło mi się zmienić

• Odpowiedzi 27
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
to ciekawe , ze zupelnie nikt nie mysli o hawaii na w&t...
bo to porywanie się z motyką na słońce amerykanie odradzają tam wyjazdu ze względu na wysokie koszta wszyskiego

W koncu jakis rozsadny glos w gaszczu opetanych. Ludzie - co wam sie dzieje? Na hawaje chcecie? To amerykanie tam rzadko sie udaja bo jest drogo, daleko itd. Jak najbardziej popieram wypowiedz Minigan - jest tam o wiele drozej niz na "kontynencie" z prostych wzgledow (podstawy ekonomii): Hawaje - maly obszar, praktycznue zadnej produkcji tam nie ma (wszyscy zyja z turystow). W cene produktow kupowanych w sklepach doliczcie sobie koszt transportu tychze produktow na te wyspy. Nie wiem czy juz zauwazyliscie ale w miejscowosciach turystycznych wszystko jest drozsze, ciezej o mieszkanie itp. Ale w porzadku - dalej sluchajcie "madroscie wiekszosci" a dopiero na wlasnej skorze przekonacie sie kto mial racje.

Napisano
to ciekawe , ze zupelnie nikt nie mysli o hawaii na w&t...
bo to porywanie się z motyką na słońce amerykanie odradzają tam wyjazdu ze względu na wysokie koszta wszyskiego

W koncu jakis rozsadny glos w gaszczu opetanych. Ludzie - co wam sie dzieje? Na hawaje chcecie? To amerykanie tam rzadko sie udaja bo jest drogo, daleko itd. Jak najbardziej popieram wypowiedz Minigan - jest tam o wiele drozej niz na "kontynencie" z prostych wzgledow (podstawy ekonomii): Hawaje - maly obszar, praktycznue zadnej produkcji tam nie ma (wszyscy zyja z turystow). W cene produktow kupowanych w sklepach doliczcie sobie koszt transportu tychze produktow na te wyspy. Nie wiem czy juz zauwazyliscie ale w miejscowosciach turystycznych wszystko jest drozsze, ciezej o mieszkanie itp. Ale w porzadku - dalej sluchajcie "madroscie wiekszosci" a dopiero na wlasnej skorze przekonacie sie kto mial racje.

wiesz co jest najlepsze w tym wszystkim? ze zmieniłem zdanie i chcę jechać na hawaje:D a jak coś sobie ubzduram to musi tak być , jeszcze tak daleko od domu nie byłem i chyba to najbardziej mi w tym wszystkim się podoba

• 6 miesięcy później...
Napisano
też sie zastanawiałem nad watem na hawajach ale po tym artykule troszke mnie zmroziło... ale z drugiej strony chyba nie lecialbym na hawaje po jakąś konkretna gotówkę, jak dla mnie to aby na plus wyjść pare groszy i byłoby ok.

Mysle ze lepiej po prostu jechac na opcje z samodzilnym szukaniem pracy. Bo chyba nie jest tam az tak zle... zawsze cos mozna znalezc. A placic 10 tys za posrednictwo to dla mnie glupota. :) No chyba ze naprawde jest tam niewesolo. Poczekam jeszcze na opinie innych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...