Mingan Napisano 22 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2006 ................ prosze o kontakt wszystkich którzy wybierają się na hawaje na wat ja jade prawdopodobnie z go2usa,dobrze jest przeczytać swoją opinie po roku:D jak bardzo zdażyło mi się zmienić
lorkendtrawel Napisano 23 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2006 to ciekawe , ze zupelnie nikt nie mysli o hawaii na w&t...bo to porywanie się z motyką na słońce amerykanie odradzają tam wyjazdu ze względu na wysokie koszta wszyskiego W koncu jakis rozsadny glos w gaszczu opetanych. Ludzie - co wam sie dzieje? Na hawaje chcecie? To amerykanie tam rzadko sie udaja bo jest drogo, daleko itd. Jak najbardziej popieram wypowiedz Minigan - jest tam o wiele drozej niz na "kontynencie" z prostych wzgledow (podstawy ekonomii): Hawaje - maly obszar, praktycznue zadnej produkcji tam nie ma (wszyscy zyja z turystow). W cene produktow kupowanych w sklepach doliczcie sobie koszt transportu tychze produktow na te wyspy. Nie wiem czy juz zauwazyliscie ale w miejscowosciach turystycznych wszystko jest drozsze, ciezej o mieszkanie itp. Ale w porzadku - dalej sluchajcie "madroscie wiekszosci" a dopiero na wlasnej skorze przekonacie sie kto mial racje.
Mingan Napisano 23 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2006 to ciekawe , ze zupelnie nikt nie mysli o hawaii na w&t...bo to porywanie się z motyką na słońce amerykanie odradzają tam wyjazdu ze względu na wysokie koszta wszyskiego W koncu jakis rozsadny glos w gaszczu opetanych. Ludzie - co wam sie dzieje? Na hawaje chcecie? To amerykanie tam rzadko sie udaja bo jest drogo, daleko itd. Jak najbardziej popieram wypowiedz Minigan - jest tam o wiele drozej niz na "kontynencie" z prostych wzgledow (podstawy ekonomii): Hawaje - maly obszar, praktycznue zadnej produkcji tam nie ma (wszyscy zyja z turystow). W cene produktow kupowanych w sklepach doliczcie sobie koszt transportu tychze produktow na te wyspy. Nie wiem czy juz zauwazyliscie ale w miejscowosciach turystycznych wszystko jest drozsze, ciezej o mieszkanie itp. Ale w porzadku - dalej sluchajcie "madroscie wiekszosci" a dopiero na wlasnej skorze przekonacie sie kto mial racje. wiesz co jest najlepsze w tym wszystkim? ze zmieniłem zdanie i chcę jechać na hawaje:D a jak coś sobie ubzduram to musi tak być , jeszcze tak daleko od domu nie byłem i chyba to najbardziej mi w tym wszystkim się podoba
Marcin! Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 Hawaje.... hmmmm to jest fajny pomysl. Zastanawiam sie nad W&T za rok na Hawajach wlasnie.
luk888 Napisano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...69,4243158.html radze uwazac
Isabela83 Napisano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4243158.htmlradze uwazac Dzieki za link do artykulu o wacie na Hawajach, ale moze niedlugo odezwa sie osoby z tego forum, ktore juz sa na Hawajch i opisza sytuacje, moze ulegnie poprawie... Zycze Im tego.
karus Napisano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4243158.htmlradze uwazac też sie zastanawiałem nad watem na hawajach ale po tym artykule troszke mnie zmroziło... ale z drugiej strony chyba nie lecialbym na hawaje po jakąś konkretna gotówkę, jak dla mnie to aby na plus wyjść pare groszy i byłoby ok.
Marcin! Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 też sie zastanawiałem nad watem na hawajach ale po tym artykule troszke mnie zmroziło... ale z drugiej strony chyba nie lecialbym na hawaje po jakąś konkretna gotówkę, jak dla mnie to aby na plus wyjść pare groszy i byłoby ok. Mysle ze lepiej po prostu jechac na opcje z samodzilnym szukaniem pracy. Bo chyba nie jest tam az tak zle... zawsze cos mozna znalezc. A placic 10 tys za posrednictwo to dla mnie glupota. No chyba ze naprawde jest tam niewesolo. Poczekam jeszcze na opinie innych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.