koniczynka Napisano 18 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2005 no i nadeszla ta dlugo oczekiwana chwila, w poniedzialek o 12 mam rozmowe!Teraz to juz nie mam stresa,co bedzie to bedzie.Ja juz mialam wydana rok temu promeske,bylam na niej raz w Stanach przez 6 miesiecy bo na tyle dostalam wjazdowke i chcialam jak najlepiej z niej skorzystac.W pracy dostalam na ta okazje zalegly urlop i bezplatny.Teraz tez nadal pracuje w tej firmie,ktorej pracowalam.Jestem jak najbardziej na prawie,tak mysle.Moja sytuacja nie zmienila sie od roku kiedy to dano mi promeske,procz faktu ze wrocilam w terminie do Polski,co moim zdaniem akurat dziala na moja korzysc. Tak sie pozytywnie nastrajam przed tym poniedzialkiem i mam nadzieje ze to bedzie zwykla formalnosc. Odezwe sie w poniedzialek po rozmowie. Trzymajcie kciuki prosze i dziekuje wszystkim ktorzy pomogli mi w rozwiazaniu moich problemow i pytan.Jestescie kochani!!!
Kasiula Napisano 19 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2005 Hej Koniczynko! Będę trzymala kciuki za Ciebie i proszę napisz jak bylo bo ja mam rozmowę we wtorek między 8 a 9. startuje pierwszy raz więc mam lekkiego stresa. pozdrowionka
xmareckix Napisano 19 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2005 i ja trzymam za Ciebie :wink: mnie czeka to samo we wrzesniu daj znac jak Ci poszlo pozdrawiam :!:
lepki Napisano 21 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2005 Koniczynko czekamy na relację z rozmowy z konsulem, opowiadaj co i jak i oczywiście jaki efekt.
koniczynka Napisano 21 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 21 Listopada 2005 NIESTETY NIE DOSTALAM! Trafilam na Pania Konsul.Przejrzala wszystkie papiery,zaswiadczenia z pracy,odnalazla moj poprzedni wniosek sprzed roku w komputerze i stwierdzila ze nie wierzy mi ze wroce do Polski!Na nic moje tlumaczenia,stala praca od 6 lat i zarobki 2000zl.Powiedziala ze NIE a na moje pytania i probe ratowania sytuacji powiedziala ze nie ma ochoty rozmawiac ze mna.Prawde mowiac poczulam sie urazona.Ostatnio wrocilam w terminie,mialam w porzadku papiery...nie rozumiem! Jej pytania: Kim jest osoba ktora mnie zaprasza? (kolega) Kiedy go widzialam po raz ostatni? (ja ze 8 miesiecy temu) Dlaczego bylam w Kaliforni skoro w poprzednim wniosku napisalam ze jade do Kolorado ? (bylam i w Kolorado i w Kaliforni) w miedzyczasie caly czas krecila glowa i trzymala juz moj paszport i swoja pieczatke nad nia Prosze pokazac zaswiadczenie z pracy! (dalam) Ile lat Pani tam pracuje? (6) Czym Pani soe zajmuje? (promocja i reklama) Nie wierze ze dostala Pani 6 miesiecy urlopu w firmie. (Dostalam urlop platny i reszte bezplatnego) Dlaczego teraz chce tam Pani jechac? (Bo tylko w sezonie jesienno zimowym mam urlop,w wakacje mam duzo pracy) Na ile chce Pani jechac? ( na 1 mc) Nie wierze!!!Ostatnio tez tak Pani mowila i zostala na 6 mcy.(Tak,ale dostalam urlop i wrocilam na czas do Polski) Do widzenia!i wreczla mi paszport. Jestem wsciekla!!!!!!!!!!!!!!!!
koniczynka Napisano 21 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 21 Listopada 2005 A jak poszlo innym???? Mam nadzieje ze bylo wielu szczesliwcow!!! Podzielcie sie wrazeniami!
lepki Napisano 21 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2005 Przykra sprawa, byłaś tzw.PEWNIAKIEM i nie dostałaś, zastanawiam się dlaczego. A gdzie byłaś w Krakowie czy w Warszawie?
Kasiula Napisano 21 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2005 hej Koniczynko! strasznie mi przykro mialam nadzieję i w to wierzylam że Ci się powiedzie! ja mam jutro rozmowę i teraz zacznę nastawiać się na taką sytuację. Myślalam że jak przeczytam że Tobie dobrze poszlo to uwierzę że może być dobrze a tu .... mam dola i strasznie się boję dnia jutrzejszego. trzymaj się. jutro też napiszę jak mi poszlo
darop Napisano 21 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2005 Na ile chce Pani jechac? ( na 1 mc)Nie wierze!!!Ostatnio tez tak Pani mowila i zostala na 6 mcy.(Tak,ale dostalam urlop i wrocilam na czas do Polski) zobaczcie jaka perfidna :shock: przecież naturalne jest, że skoro dostałaś dłuższy urlop i pozwalała Ci na to wiza to chciałaś zostać tam na dłużej.Wynika z tego że trzeba zwracać wielką uwage na to co się pisze i deklaruje. No szkoda, szkoda :cry:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.