nadia.kaminska13 Napisano 9 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2022 Witam wszystkich, mam dosyć nieciekawą sytuację, ponieważ część moich środków na która pracowałam w USA miałam na "Cash App" jest to dosyć popularny fintech w Usa, jednak niespodziewałam się, że znajdując się w Polsce nie będę mogła tego wypłacić, ponieważ wypłaty są dostępne tylko na terenie USA, a wróciłam już do Polski. Macie jakiś pomysł jak to obejść, albo może znalazła by się jakaś dobra duszyczka, której mogłabym przelać środki, wypłaciłaby mi je i wysłała na konto. (Oczywiście nie za darmo) Pozdrawiam Serdecznie i życzę miłego dnia.
maverick96 Napisano 9 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2022 Sprobuj VPN-a i serwer z USA, moze sie uda.
nadia.kaminska13 Napisano 11 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego 2022 Niestety nie udało się Chyba tylko zostaje pomoc drugiej osoby, jeśli ktoś byłby chętny zarobić parę groszy to piszcie śmiało
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.