monikaSA Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Jedyne co moge napisac, szukajcie programow partnerskich, ja skorzystalam i nie zaluje!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilaGórska Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 popieram !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 co to są programy partnerskie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
monikaSA Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 to jest tak, ze promujesz biuro i zgarniasz kaske za zapisane osoby, w ten sposob obnizasz koszty swojego wyjazdu, albo poprostru zarabiasz jak nie wyjezdzasz sam, 150 zl masz od osoby zapisanej a ta osoba 200zl znizki, student adventure cos takiego organizuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek1122 Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 @ monikaSA, a gdzie jedziesz w tym roku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
monikaSA Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 do Utah najpierw, potem kalifornia i jeszcze pewnie troszke pozwiedzam.. hehe a ty>?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek1122 Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 do Utah najpierw, potem kalifornia i jeszcze pewnie troszke pozwiedzam.. hehe a ty>?? Utah mówisz, bede jeździł troszke po tym stanie. Wybieram sie do Las Vegas na W&T. Popracuje troszke i pozniej tez bede zwiedzał Kalifornie, Nevade itd. Musze zobaczyc te miejsca ktorych nie odwiedziłem w tym roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monikaSA Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 Ja w Utah juz bylam, w Kaliforni nawet wykupilam sobie lekcie serfingu hehe Chwalipieta :oops: Las Vegas -> cudownie, poza tym Alabama, Teksas :-) Nowy Jork.. i w Meksyku tez bylam.. powinnam napisac po kolei ale moze innego dnia, teraz za bardzo nie mam czasu.. Uhhh Uhhh byle do wakacji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek1122 Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Ja w Utah juz bylam, w Kaliforni nawet wykupilam sobie lekcie serfingu hehe Chwalipieta :oops: Las Vegas -> cudownie, poza tym Alabama, Teksas :-) Nowy Jork.. i w Meksyku tez bylam.. powinnam napisac po kolei ale moze innego dnia, teraz za bardzo nie mam czasu.. Uhhh Uhhh byle do wakacji.. Dokładnie byle do wakacji. Tez nie moege sie doczekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.