noki Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Witam. Tak jak napisalem w temacie poszukuje ludzi na WAT lecz z jednym bardzo waznym szczegolem, mianowicie osob wyjezdzajacych w maju. Wyjezdzam przez biuro posredniczase Emakopol (www.emakopol.pl). Maja oni w ofercie trzy najwieksze kasyna na swiecie. Kasyna sprawdzone przez wielu z moich znajomych. Moj kontakt noki@o2.pl. Pozdrawiam. Jarek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Lee Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 hejka , ja chce jechac w maju , w jakie miesjce jedziesz i na ile? ja lece im szybciej tym lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyziek Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 hehehe...to jest nas już trzech ja lece w pierwszym możliwym terminie studiuje..ale mam nadzieje że zdąże co nie co zaliczyć...a reszte przenieść na październik )) Ps. z NOKIm już gadałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.