Skocz do zawartości

Wiza imigracyjna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!Jestem w trakcie aplikowania o wize.Maz jest Amerkaninem.Mieszkamy w Irlandii.Maz zlozyl forme I-864 oraz Affidavit of support i odpisano Reject.jaki mize byc powód?I kto to sklada.Sponsor czy Aplikant czyli ja...?

Napisano

Po kolei, bo to co piszesz nie bardzo ma sens (I-864 to jest Affidavit of support, takze nie wiem co masz na mysli piszac 'oraz'). Na jakim jestescie etapie? I-130 jest juz zatwierdzone? Gdzie on te I-864 zlozyl? Jak jestes w Irlandii to AoS bierzesz ze soba na rozmowe... Napisalem glupote, teraz widze ze uploadujesz przez CEAC. Na tym etapie jestescie?

Napisano
35 minutes ago, Maggie22 said:

Witam!Jestem w trakcie aplikowania o wize.Maz jest Amerkaninem.Mieszkamy w Irlandii.Maz zlozyl forme I-864 oraz Affidavit of support i odpisano Reject.jaki mize byc powód?I kto to sklada.Sponsor czy Aplikant czyli ja...?

Sponsor sklada wszystkie dokumenty. Powod odmowy jest zazwyczaj opisany w liscie odmownym. 

I-864 i affidavit to chyba to samo? To jedyne formy jakie zlozyliscie? Jesli tak to dostaliscie odmowe z powodu nie kompletnego pakietu.  :p 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...