Tommy Lee Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 kochani, sprawa jest bardzo powazna. potrzebuje jak najwiecej info na temat biura go2usa , czy sa godni zaufani , jakie macie doswiadczenia z nimi zwiazane, czy zalatwiaja wszystko na czas , czy warto jechac z odleglego miasta do Lodzi po ty aby jechac wlasnie z nimi. prosze o wszelkiego rodzaju info. maj gg 4742542 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babuszka Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 odleglosc to pojecie wzgledne, zwlaszcza jesli wezmie sie pod uwage stany, gdzie jest norma , ze ludzie codziennie do pracy dojezdzaja kilkadziesiat mil. jesli chodzi o lodz, to jest jest to dobra opcja, bo jest tutaj centrala a nie zaden oddzial jak reszta wiec wszystko sprawnie i zawsze rzeczowe info. staraja sie zdecydowanie bardziej, bo sa stosunkowo mala firma. na spotkaniu w ambasadzie w czerwcu w mojej grupie bylo jakies 20 osob wrod nich kilkoro ludzi z gdanska, poznania, stolicy. troche mnie to dziwilo, ale pewnie dlatego ze w tamtym roku oferowali opcje extra self co bylo novum. btw szczerze polecam te opcje i oczywiscie californie. ja juz sie nie moge doczekac powrotu w tamte strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impuls Travel Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 My jako Impuls Travel (rowniez biuro z Lodzi organizujace W&T USA 2006 i inne programy do USA i UK) polecamy biuro Go2USA jako organizatora wyjazdu do USA, sa godni zaufania i mimo ze stanowia dla nas konkurencje, to sredecznie polecamy ich uslugi, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.