Skocz do zawartości

Wiza Narzeczeńska-kilka pytań>>>>????

Tiger

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Czy może mi ktoś powiedzieć coś na temat rozmowy z konsulem w sprawie wizy narzeczeńskiej i w ogóle o końcowym procesie starania się o wize!!Jeszcze może czy muszę wziąść Affidavit of Support na rozmowe z konsulem??Z góry dzięki za odpowiedzi:*

Napisano

hejka

Rozmowa z konsulem w sprawie narzeczenskiej nie jest straszna. Zazwyczaj przyznaja. Rozmowy odbywaja sie w dziale wiz imigracyjnych razem z wszystkimi z loterii itp. Na poczatku dostajesz numerek. Z tym numerkiem musisz odwiedzic kilka okienek. W pierwszym skladasz wszyskie dokumenty do sprawdzenia(rowniez affidavit of support).

Potem jest rozmowa z konsulem, mnie pani pytala glownie jak dlugo sie znamy ile razy sie spotkalismy, gdzie pierwszy raz, czy bylam w USA, czy umiem po angielsku. Nic przerazajacego. W moja gruba teczke z dokumentami potwierdzajacymi nasza znajomosc nie wiem czy zajzala, a troche sie przez 5 lat uzbieralo. Zreszta nie trzeba sie dlugo znac zeby dostac. Ogolem nie ma sie czym przejmowac.

Pamietaj zeby wziazc wszystkie dokumenty ktore zakresliles w formularzy WRW. Zrob sobie ksero aktu urodzenia, nie bedziesz musial zostawiac oryginalu, a ten przyda sie w USA.

Jak chcesz wiedziec wiecej zajrzyj na moje www: www.fiance.republika.pl

Powodzenia!!!!!!!!!!

Krysia

Napisano

Bardzo serdecznie Ci dziękuję za pomoc:* Widze że Ty dostałaś wize i bardzo Ci tego gratuluje mam nadzieję że ja wyjde z tego wszystkiego z takim samym rezultatem jak Ty:* Rozmowe mam na styczeń:)Jeszcze raz WIELKIE dzięki:*3maj się:*

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...