Skocz do zawartości

wiza tranzytowa i wizyta w ambasadzie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich.

troche późno trafiłam na to forum - w piatke jestem umówiona na wizyte w ambasadzie.

I w zwiazku z tym mam pytanie odnosnie czasu w jakim się tam pojawić, czy rzeczywiście trzeba byc kilka godzin wczesniej niż wyznaczona godzina (w moim przypadku umówiono mnie na 9.00-9.30).

Druga sprawa - staram się tylko o wize tranzytową, czy myślicie że powinno pójsc latwo? chce jechać na piekne wakacje, ale samolot musi lądować w L.A. i tylko do tego potrzebuje wizę.

z góry dziękuje za odpowiedz.

Napisano

Hmm..

Myślałam, że skoro tyle osób z tego Forum staralo lub stara sie o wizę, to może wiedzą jak to jest z tą godziną przyjścia, czy jak jest sie umówionym na 9 to można przyjść punkutalnie, czy wcześniej

BARDZO PROSZ O POMOC,

pół dnia przeglądam posty na forum ale nie znalazłam takiej informacji

staram sie o wize w Warszwie.

Napisano

jak masz na 9.00 to badz przed ambasada ok. 8.30 zeby ustawic sie w kolejce tych co tez maja na ta sama godzine. nie ma potrzeby przychodzic pare godz wczesniej bo i tak cie nie wpuszcza a jeszcze zmarzniesz czekajac. Kiedys jak sie nie trzeba bylo na godz. umawiac to przed ambasada staly tlumy od wczesnych godz. rannych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...