AnnaM90 Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2023 Witam, mam w planach przyjazd z mężem i córka do LA do Glendale, czy może mi ktoś napisać , czy można się zająć na sam początek , nie znam dobrze języka, myślałam o pracy gdzieś gdzie jest więcej Polaków albo może praca przez internet(żeby sprzedawać jakieś rzeczy) tak jak tutaj na Allegro czy olx. Czy ktoś wie jak to funkcjonuje w stanach? W Polsce wiele się zmieniło i nie mamy jak żyć to bardziej ucieczka. Bardzo proszę o odpowiedz i jakieś rady. Cytuj
Roelka v.2 Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2023 Mozna sprzedawac "rzeczy" poprzez ebay, Facebook Marketplace, Poshmark, Etsy, etc tych serwisow to akurat jest od groma. Ale bez jezyka to nawet praca online bedzie troche wymagajaca. Cytuj
maverick96 Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2023 A co z legalizacja pobytu? Masz GC lub obywatelstwo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi