merfi Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Zamierzam wybrać się pierwszy raz w wakacje 2006 do Stanów w ramach work and travel i rozwazam wlasnie mozliwosc wyjazdu za posrednictem częstochowskiego YES'a. Jeśli ktos z forumowiczów miał z nimi wczesniej doczynienia bardzo prosilbym o wszelakie informacje. Jak wywiazali sie z umowy, czy byly jakies problemy, opoznienia, jaka prace Wam zalatwili, czy praca byla faktycznie taka jakiej sie spodziewaliscie, ile zarobiliscie, czy jestescie zadowoleni itp itd. Im wiecej tym lepiej. Z góry serdecznie dziekuje za wszelkie pomocne mi infirmacje i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobi Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Moi znajomi byli w tym roku i wrócili bardzo zadowoleni. Ja też sie wybieram właśnie z YES Cz-wa pierwszy raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
effka82 Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 czesc merfi - ja bylam w tym roku ze znajomymi z czestochowskiego yesa. goraco polecam - wszystko na czas i zgodnie z planem. Na wyjazd namowili mnie znajomi. Powiem tak - najlepsze wakacje mojego zycia. Pisz na effka82@wp.pl a opowiem ci wszytko dokladnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin24 Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 lato 2006 zamierzam spedzic w USA z YES'a cz-wskiego i chcialbym sie tutaj lub najlepiej osobiscie skontaktowac z osobami, ktore byly juz na tym wyjezdzie i pogadac z nimi, co Wy na to ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
merfi Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 anybody else? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibo Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Byłem .. pracowałem dwa razy ... polecam :-). Masz siłe, ochotę to zarobisz i zwiedzisz :-) Szkoda że piwo mają takie słabe .. reszta spoko Biuro rzetelne ... aż nadto .. bo wszystko trzeba załatwiać osobiście no a nie wszyscy mają czas na podróże do Cz-wy Pozdrawiam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdudent_infy83 Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 witam tez dzis byłem w tym biurze i tez z siostra chcemy wyjechac z tego biura prosze napiszcie czy to biuro jest wpozadku... dzieki a kiedy sie zapisujecie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibo Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Jesli zapiszecie sie dzis .. czyli 19 stycznia bedzie znizka z tego co sie orientuje . Zadzwon do biura i sie dowiesz co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
tori Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 tez mam zamiar wyjechac do USA w tegoroczne wakacje, nie wiem czy z columbusa czy z yes (zastanawiam sie). Jesli jest ktos zdecydowany na ktores biuro to prosze o kontakt torifune@o2.pl Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.