jam Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Witam Mam lot wcześnie rano a mieszkam na wybrzeżu. Czy ktos mógłby polecić mi jakieś sprawdzone miejsce do przenocowania? Najlepiej jak najbliżej lotniska. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerwazy Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Przypuszczam,że pozostaje Ci poczekalnia lotniskowa(bezpłatna). Holele w rejonie lotniska są dosyć drogie. Poczekalnie na Dw.Centralnym odradzam-dużo meneli i złodziejaszków,poza tym obecnie Dworzec jest zamykany(na kłodkę)chiiiba od 2.30 am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leifureiriksson Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 okidoki.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiola Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Tez jestem z Pomorza i mialam ten sam problem. Odwozila mnie rodzinka i musielismy gdzies przenocowac, jak najblizej lotniska. Bylismy w kilku hotelach. Ceny bardzo wysokie. Bardzo (np 500/600zł) !! Znalezlismy jednak (nie pamietam nazwy) chyba za 120 zl-pokoj na 4 osoby. Bylo blisko-5 min-z darmowym transportem na lotnisko o 5 rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.