AdamZz Napisano 2 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia Czy dalej potrzebuje wyrobić ESTA, jeżeli zostałem wybrany i jestem już po wszystkim? mam w paszporcie wize do listopada(pół roku) a wyjeżdzam za 3 tygodnie ? Rozumiem że nie potrzebuje ESTA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 2 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 1 minute ago, AdamZz said: Czy dalej potrzebuje wyrobić ESTA, jeżeli zostałem wybrany i jestem już po wszystkim? mam w paszporcie wize do listopada(pół roku) a wyjeżdzam za 3 tygodnie ? Rozumiem że nie potrzebuje ESTA ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giovanni Napisano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Mam pytanie. Czy jest jeszcze możliwość zmiany ambasady z Warszawy, transfer dokumentów do innego kraju UE. Mój nr to 29k, czy to już jest po wszystkim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 5 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 15 minutes ago, Giovanni said: Mam pytanie. Czy jest jeszcze możliwość zmiany ambasady z Warszawy, transfer dokumentów do innego kraju UE. Mój nr to 29k, czy to już jest po wszystkim. Pozdrawiam Mozesz probowac, ale jest na to duzo za pozno. Docelowa ambasada musialaby poruszyc niebo i Ziemie i zmusic KCC do wyslania zaproszenia bo strasznie Cie chca. Byly takie pojedyncze przypadki, ale podkreslam pojedyncze. Domyslnie nie da sie zmienic ambasady po tym jak zostajesz current. BTW, dzisiaj wyszlo troche zaproszen do ambasad, ktore wczesniej juz otrzymaly zaproszenia na wrzesien. Tak jak ma to miejsce ostatnimi czasy ida alfabetycznie (Addis, Ankara, ...). Nie mowie, ze to na 100% oznacza ze WRW tez cos dostanie, ale jeszcze bym sie nie poddawal (@mrfotoviolin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giovanni Napisano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Dzięki za info. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zvpuny Napisano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia (edytowane) no to trzymam kciuki @mrfotoviolin ! Edytowane 6 Sierpnia przez zvpuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 7 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia (edytowane) Przed chwila poszla WRW. Fingers crossed @mrfotoviolin @zvpuny @Giovanni Edytowane 7 Sierpnia przez Xarthisius 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zvpuny Napisano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia (edytowane) Bardzo mile zaskoczenie, poniewaz bylem przekonany (po wysluchaniu filmikow Simona), ze to koniec, a tu prosze nawe ja dostalem zaproszenie. Moj numer 2024Eu287**, data interview 18.09. Edytowane 7 Sierpnia przez zvpuny 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia On 7/25/2024 at 9:02 PM, mrfotoviolin said: No ja mam 28k sam początek, także też nie dojechali 26 minutes ago, zvpuny said: Moj numer 2024Eu287** No to chyba pyknęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrfotoviolin Napisano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 45 minut temu, Tirowiec1312 napisał: No to chyba pyknęło? Owszem pyknęło, ale trochę się u mnie pozmieniało w życiu prywatnym i mam straszny mętlik co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi