Gippax Napisano 28 Sierpnia Zgłoś Napisano 28 Sierpnia @Xarthisius Dziękuję ci bardzo. Uspokoiłeś mnie, bo jestem zakochany w Ameryce(Kanada również) ze względów głównie pięknej natury i krajobrazów. I było by szkoda nie móc odwiedzić tego kontynentu Cytuj
zvpuny Napisano 12 Listopada Zgłoś Napisano 12 Listopada (edytowane) Czesc wszystkim raz jeszce, Chciałbym spytac czy SSN i green card listonosz dostarcza poprostu do skrzynki, czy trzeba cos podpisac osobiscie przy odbiorze? Planuje podac adres przyjaciol ktorzy odbiora nawet jesli ja w miedzyczasie wroce na jakis czas do Polski. Edytowane 12 Listopada przez zvpuny Cytuj
Xarthisius Napisano 12 Listopada Autor Zgłoś Napisano 12 Listopada 41 minutes ago, zvpuny said: Czesc wszystkim raz jeszce, Chciałbym spytac czy SSN i green card listonosz dostarcza poprostu do skrzynki, czy trzeba cos podpisac osobiscie przy odbiorze? Planuje podac adres przyjaciol ktorzy odbiora nawet jesli ja w miedzyczasie wroce na jakis czas do Polski. Nic nie trzeba podpisac, zwykla poczta. Potwierdzenie odbioru wprowadzaja od 2018. Jeszcze nie slyszalem, zeby im sie udalo. Jak przy address nie podajesz in-care-of, to na wszelki wypadek niech Cie znajomi dopisza do skrzynki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi