Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@Xarthisius Dziękuję ci bardzo. Uspokoiłeś mnie, bo jestem zakochany w Ameryce(Kanada również) ze względów głównie pięknej natury i krajobrazów. I było by szkoda nie móc odwiedzić tego kontynentu 

• 2 miesiące później...

Napisano (edytowane)

Czesc wszystkim raz jeszce,

Chciałbym spytac czy SSN i green card listonosz dostarcza poprostu do skrzynki, czy trzeba cos podpisac osobiscie przy odbiorze? Planuje podac adres przyjaciol ktorzy odbiora nawet jesli ja w miedzyczasie wroce na jakis czas do Polski. 

Edytowane przez zvpuny
Napisano
41 minutes ago, zvpuny said:

Czesc wszystkim raz jeszce,

Chciałbym spytac czy SSN i green card listonosz dostarcza poprostu do skrzynki, czy trzeba cos podpisac osobiscie przy odbiorze? Planuje podac adres przyjaciol ktorzy odbiora nawet jesli ja w miedzyczasie wroce na jakis czas do Polski. 

Nic nie trzeba podpisac, zwykla poczta. Potwierdzenie odbioru wprowadzaja od 2018. Jeszcze nie slyszalem, zeby im sie udalo.

Jak przy address nie podajesz in-care-of, to na wszelki wypadek niech Cie znajomi dopisza do skrzynki.

• Dziękuję! 1