beatadk Napisano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2005 witam wszystkich, dostalam zaproszenie do USA dla mnie i mojego 6-cio letniego synka. Jakie mam za niego wypelnic formularze? Wiem ze dziecko musisie stawic z rodzicami , tylko czy wystarcze na te wizyte tylko ja czy musibyc jego ojciec? Syn ma inne nazwisko a ja jestem panna- w swietle naszego prawa(slubprzed konkordatem). Napiszcie prosze....
KW Napisano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2005 Niestety nie znam odpowiedzi na twoje pytanie ale interesuje mnie cos innego. Powiedzialas: jestem panna- w swietle naszego prawa(slubprzed konkordatem). czy to znacza ze masz tylko slub koscielny? krysia
rybka Napisano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2005 do 14 roku zycia dziecko nie musi byc na rozmowie, ale jezeli obydwoje rodzice maja pelne prawa to do wizy turystycznej musza zglosic sie oboje
magdanowa Napisano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2005 ja swojej 3 letniej córce wypełniałam ten sam formularz co sobie, ojciec musi być jeśli ma prawa rodzicielskie, dziecka nie zabieraj razem bo po co,musisz się podpisać za dziecko i napisać, że to ty wypełniałaś formularz, to chyba tyle
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.