pawelkrk2 Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Na wakacjach bede w usa i chcialbym sobie kupic deske snowboardowa. orientuje sie ktos jakie tam sa ceny tego typu sprzetu?? no i w sumie najwazniejsze pytanie jak z takim bagazem wsiasc do samolotu???na pewno nie mam jak zapakowac do duzej torby. czy jest mozliwosc wziecia ja jako bagaz podreczny nawet za doplata?? oczywiscie deska bez wiazan, sama decha. z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 w ogóle nie interesuje się snowboardem więc nie wiem jaki sprzęt jest dobry, ale może ty znajdziesz coś dla siebie http://www.pricegrabber.com/search_attrib....hp/page_id=1817 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin20 Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Co do cen to w miare zblizone do polskich... Tez w ostatie wakacje chcialem kupic caly zestaw(deche wiazania buty) .Ceny np za wiazania DRAKE MATRIX - 100$ Decha DYNASTARA(zadna rewelka,nie pamietam modelu) - 165 $(jedna z tanszych,w promocji) Co do wziecia do samolotu to moge Ci tylko podac 2 przyklady z zycia (z gory zaznaczam nie wiem jakie to linie lotnicze byly).Znajoma wiozla swoja deche z USA do POlski udalo sie jej wziac na poklad jako bagaz podreczny,dala ja steewardesie i ona ja gdzies schowala(musiala doplacic cos kolo 25$). Druga sytuacja to mojemu znajomemu nie pozwolili wziac dechy na poklad(nie wiem jakie to linie byly). Moze ktos jeszcze sie wypowie. Lecz co do kupowania to zeby sobie zaoszczedzic problemow z transportem lepiej kase zatrzymac i kupic deske w Europie,Polsce, sam wiesz jak latwo deche uszkodzic podczas transportu:(. Pozdrawiam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrk2 Posted December 9, 2005 Author Report Share Posted December 9, 2005 faktycznie ceny nie rewelacujne, myslalem ze moze beda tansze:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.