wassaaa Napisano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2005 witam mam pytanie jak w temacie, czy moze komus zapomnieli wyrwac I-94 z paszportu i czy mial jakies klopoty z ponownym przekraczaniem granicy, prosze o szczegoly czyli czy: - byl pisany list do KY, - czy moze olalo sie sprawe, - czy byly jakiekolwiek pytania jesli powyzsze warunki byly spelnione. interesuja mnie same szczegoly, gdyz za 3 miesiace planuje wylot, a na stronie ambasady wyczytalem ze na sprawdzenie statusu w zwiazku z I-94 trzeba czekac 4 miechy. wiec zaczynam sie zastanawiac, czy leciec do ny tylko po to zeby wracac tego samego dnia i tu nasuwa mi sie kolejne pytanie czy ktos dokumentowal swoj wyjazd ze stanow boarding pass'ami na lotnisku u osoby z urzedu imigracyjnego?? sam juz nie wiem, ryzyk fizyk albo no risk no fun jak kto woli z gory dzieki za odpowiedzi
wassaaa Napisano 13 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2005 jeszcze raz ja tym razem pytanie do karinki orientujesz sie moze czy w KY wystarcza im ksero I-94 i ksero boarding pass'ow, czy moze potrzebuja wiecej swistkow potwierdzajacych moj legalny wylot??? pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.