wassaaa Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 witam mam pytanie jak w temacie, czy moze komus zapomnieli wyrwac I-94 z paszportu i czy mial jakies klopoty z ponownym przekraczaniem granicy, prosze o szczegoly czyli czy: - byl pisany list do KY, - czy moze olalo sie sprawe, - czy byly jakiekolwiek pytania jesli powyzsze warunki byly spelnione. interesuja mnie same szczegoly, gdyz za 3 miesiace planuje wylot, a na stronie ambasady wyczytalem ze na sprawdzenie statusu w zwiazku z I-94 trzeba czekac 4 miechy. wiec zaczynam sie zastanawiac, czy leciec do ny tylko po to zeby wracac tego samego dnia i tu nasuwa mi sie kolejne pytanie czy ktos dokumentowal swoj wyjazd ze stanow boarding pass'ami na lotnisku u osoby z urzedu imigracyjnego?? sam juz nie wiem, ryzyk fizyk albo no risk no fun jak kto woli z gory dzieki za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wassaaa Posted December 13, 2005 Author Report Share Posted December 13, 2005 jeszcze raz ja tym razem pytanie do karinki orientujesz sie moze czy w KY wystarcza im ksero I-94 i ksero boarding pass'ow, czy moze potrzebuja wiecej swistkow potwierdzajacych moj legalny wylot??? pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.