tissaya Napisano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2005 nie,no- przysmazane ziemniaczki byly/są/będą najlepsze chyba:D a jedliscie takie puree ziemniaczane z czosnkiem??mniam:D
KB Napisano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2005 Prawda, pure z czosnkiem jest pycha. A co powiecie na sniadanko: 2 jajka sadzone, bekon i ziemniaki smazone?? :wink: Moje ulubione, ale zbytnio odbijajace sie na wadze :cry:
adrianger Napisano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2005 A mnie najbardziej niestety smakuje: orange chicken i potatoes u chinczyka. mniam..... normalnie codziennie to zarlem. To byl zestaw combo: 1 meat, 2 sides.
CisseK Napisano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2006 witam !!! napisze krutko... u mnie z jedzeniem bylo... kiepsko... po prostu ble ble ble... bylem na Campie religijnym...
tissaya Napisano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2006 hmm..mysle ze akurat to,ze byles nacampie religijnym ma najmnijesze znaczenie? :?:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.