wron_ka Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 http://www.usa.info.pl/podatki.php<=> przeczytane. A teraz chcialabym sie dowiedziec, jaka firme polecilibyscie mi do odzyskania moich $$$. Bylam na w&t w tym roku. Cos mi sie obilo tez o uszy,ze podobno jakies przepisy maja sie zmienic..ech dajcie znac, kto jest najlepszy w zwrocie podatku w pl. jestem z olsztyna..no i u nas firm od zwrotow nie ma ;] Pozdrawiam. Papa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elaa Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 I ja tez przylaczam sie do pytania. Znacie jakies sprawdzone firmy? A moze lepiej samemu sie rozliczyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Ja rozliczalam sie w zeszlym roku przez poznanska firme advanced tax solutions (zwrot.pl) i jestem b.zadowolona. Nie mialam W2, wiec rozliczyli mnie tylko z ostatnich payslipow, na czek czekalam ok.miesiaca (papiery zanioslam pod koniec lutego). Z tego co wiem, jesli ktos nie jest z Poznania, to przez "zykla" poczte tez rozliczaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
thewiz Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Strona Advanced Tax Solutions nie istnieje.....akurat kiedy postanowilam sie zabrac za odzyskiwanie podatkow zniknela z eteru.Czy ktos moze podpowiedziec jeszcze jakas sprawdzona firme,ktora odzyskuje w miare szybko podatko z WATa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wron_ka Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 nie..no strona istnieje..ale jakas martwa,w dodatku odpisali mi odnosnie oszacowania dopiero po jakims czasie(okolo 3 tyg ) po wyslaniu do nich prosby o oszacowanie. Ja chyba sklanialabym sie do ludzi ze zwrotpodatku.pl. CO o nich myslicie? I do kiedy sklaadamy zeznania podatkowe za 2005? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gall_eon Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 a ja w zeszlym roku rozliczalem sie z BTC i w tym raczej tez to zrobie...samemu mi sie nie chce bawic, dla 40$, bo jak znam zycie to czegos nie zrozuiem, cos zrobie nie tak, a w usa sa sami faszysci jezeli chodzi o biurokracje :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoHaF Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Hej. chce sie tez rozliczyc przez BTC - ale wlasnie jak to wyglada? i ile kasy zabieraja? moglibyscie cos wiecej na ten temat napisac? acha --- wszystkie W2 do kupy z roznych prac zebrac czy mozna przychodzic do nich z tymi papierami osobno? ja sie na tym kompletnie nie znam szczerze mówiąc :? . z tego co wiem to zwrot mam za friko bo taka byla promocja w zeszlym roku - zapisy przed 1.12.2005= zwrot podatku za darmo - co potwierdzaja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.