iskra Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Witam Wszystkich! Pani w Orbisie zaproponowała mi bilet w formie elektronicznej..powiedziała , ze mało kto kupuje bilet w formie tradycyjnej...(papierowej)..co mam robić....czy moge miec problemy na imigracyjnym w usa? Co myślicie na ten temat? dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 mysle,ze nie bedziesz miala problemow, bilet elektorniczny to przeciez taki sam bilet jak papierowy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 dzieki.. wiesz człowiek jest tradycjonalista.. i troche techniki ...mam dość. Biuro daje tylko kawałek papierka jako potwierdzenie..tam chyba jest data wylotu i powrotu? Jak ktos miał przyjemność lecieć na takim bilecie.. dajcie znać.... napiszcie... dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 jasne, na takim bilecie masz wszystko wypisane-date,godzine i numer lotu. ja juz kilka razy latalam na takich biletach i z niczym nigdy nie mialam problemu:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 dzięki wiesz nie znam się...dlatego troche panikuje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pshemass Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 W takim bilecie nie należy doszukiwać się wad, a jedynie zalet... Jesli leciałas kiedyś, to wiesz, że bilet to jedna z rzeczy o którą się najbardziej troszczysz.. a tu nic! Zgubić się tego nie da, jak zgubisz idziesz do biura i bierzesz [beeep]likat.. do odprawy podchodzisz tylk,o z paszportem, jedynie urzędnikowi w USA musisz okazać potwierdzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 nie ma sprawy:) z takim biletem napewno nie bedziesz miala problemo, poniewaz jest juz dosc czesto kupowana forma biletu, no i jest tanszy:) Na lotnisku podchodzi sie po prostu do Pani/Pana w odprawie i podaje paszport, i automatycznie masz drukowane karty pokładowe..i to w sumie wszystko co potrzebujesz:) zycze powodzenia:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 dzieki jesteście WIELCY :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.