CisseK Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Witam !!! Czy znajda sie osoby ktore z oferty Columbusa juz skorzystaly... chodzi o W&T... i do tego jeszcze pracowaly w Casynach... Prosil bym o jakie kolwiek wypowiedzi dotyczace tego biura... no i pracy w casynie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CisseK Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 Witam !!! Mam jeszcze jedno pytanko... czy ktos z was byl moze w Lake Tahone (czy jakos tak) badz Rino... wiem ze Columbus tam wysyla W&T'owcow... napiszcie cos na temat zycia... imprez... drugiej pracy (gdzie mozna ja znalesc)... gdzie mieszkac... wszystko co warto wiedziec na temat tych miast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madejka Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 witam, ja jechalam z CC do USA, bylam w polnocnej karolinie. Jezeli chodzi i zalatwianie formalnosci to wszystko jest dobrze zorganizowane, praca w kasynach tez jest fajna tylko tzreba znac lepiej jezyk jak chcesz jechac na zachod. W cc maja tez niezle rabaty. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.