Skocz do zawartości

A jak pieniądze na W&T???????????

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karus, na czym polegała ta praca w drukarni? i czy kobity tez się do tego nadają?

Pozdraaawiam:)

Napisano

praca polega głownie na układaniu gazet, odbieranu wydrukowanych kartek i takie tam. Bywa naprawdę cięzko. Sa dwie zmiany nocna i dzienna na początku przydzilają i nie ma raczej mozliwosci zmienic w trakcie pracy. Dziewczyny oczywiscei ze się nadają w sumie to pracowało tam tyle samo dziewczyn co chlopaków i nawet sobie radziły, nieraz podziwiałem kobitki bo lepiej po pracy wyglądały niz ja.

pozdrawiam

Napisano

co do zarobkow na wat to:

1)nie mozna sie nastawiac ze sie wroci bogatym...

2)z samymi zarobkami bywa roznie, to zalezy od tego co sie robi i gdzie...

Z mojego doswiadczenia wiem ze mozna wrocic na debecie rzedu 2000zl, wynikalo to z roznicy kursu dolara w 2004r, albo na plusie tak jak to mialo miejsce w tym roku...

Za pierwszym razem pracowalem mi. w Dunkin Donuts w Chicago za 6$/h, a za drugim razem mi. w Health Clubie w kasynie za 7$/h, mimo iz stawki podobne to roznica w tym co zarobilem miedzy 1 i 2 wyjazdem jest wieksza niz 5k$...fakt faktem w 2004 pracowalem ok 60h/tygodniowo w jednej pracy, a w 2005 40h/t ale razy 2, bo mialem dwie prace...

Ale naprawde nie ma reguly ile sie zarobi na WAT to jest raczej kwestia szczescia lub jego braku...

Napisano

prace w drukarniach oferuje biuro Adventure Club Polska www.acp.org.pl ale nie sądze zeby mieli otej porze mejsca tam juz w listopadzie ciezko jest ael mozecie pytać... pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...