Kwadratowe Koło Napisano 12 Stycznia Zgłoś Napisano 12 Stycznia (edytowane) Witam, jestem w trakcie wypełniania dokumentów "affidavit of support" i napotkałem problem z potwierdzeniem dokumentów, jak widać na screanie poniżej mam wgrane prawo jazdy jako "Proof of U.S domicile" oraz "Federral income tax return or transtript" jako dokument z roku 2023. Przed wgraniem tych plików musiałem je skompresować przy użyciu Adobe Acrobat żeby zmieściły się w wymaganym przez USA rozmiarze. Wysłałem maila do KCCDV@state.gov lecz ich odpowiedź w żadnym stopniu nie była pomocna. Od kilkunastu dni nie mam możliwości naciśnięcia przycisku "submit documents" i nie wiem co mogę zrobić żeby udało mi się to wysłać. Dane mojego AOS zostały usunięte przeze mnie , normalnie są wyświetlane na stronie. Zastanawiam się czy to nie ma nic wspólnego z zawieszeniem wysyłania wiadomości do KCC ; https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2024-update.html . Prosiłbym o pomoc bardziej zaznajomionego z tematem użytkownika forum. Z góry dziękuję. Edytowane 12 Stycznia przez Kwadratowe Koło Cytuj
Xarthisius Napisano 12 Stycznia Zgłoś Napisano 12 Stycznia (edytowane) Watpie, zeby ktos zgadl co jest problemem. Krotki google search pokazuje, ze ludzie maja podobne problemy z tym formularzem od lat. Co moge zasugerowac to proba zrozumienia na czym formularz sie wywala po przez narzedzie wbudowane w przegladarke. Zarowno w Google Chrome jak i Firefox, na danej stronie kliknij prawym przyciskiem myszy i z menu wybierz opcje "Inspect". Otworzy Ci sie dodatkowy panel. W zakladkach ktore tam sa wybierz "console". Trzymajac ten panel caly czas otworzony, kliknij na ten button "Submit Documents". Jest niezerowa szansa, ze w panelu "console" cos sie wtedy pojawi. Moze zasugeruje nam co jest nie tak. Edytowane 12 Stycznia przez Xarthisius Cytuj
Kwadratowe Koło Napisano 15 Stycznia Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia Wpadłem na pomysł zaznaczenia, że nie posiadam głównych dokumentów i w treści wiadomości opisałem, że wystąpił problem z działaniem przycisku 'submit documents' i wysłałem je jako 'Additional aos supporting documents'. Prawie natychmiastowo pojawiła się informacja "submited' jak widać na screenie załączonym poniżej. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi