KojakL82 Napisano 5 Lutego Zgłoś Napisano 5 Lutego Witam. Czy ktoś się orientuje czy przy składaniu wniosku o wizę turystyczną należy przedstawić świadectwo niekaralności oraz odpis akt sądowych jeśli byłem karany 15 late temu. Dodam że wykroczenie było w Polsce nie za granicą . Z góry dziękuję Cytuj
Kleofas11 Napisano 5 Lutego Zgłoś Napisano 5 Lutego Wiza do USA a karalność • Z wizą czy bez - blog podróżniczy 1 Cytuj
ronni37 Napisano 6 Lutego Zgłoś Napisano 6 Lutego 20 godzin temu, KojakL82 napisał: Witam. Czy ktoś się orientuje czy przy składaniu wniosku o wizę turystyczną należy przedstawić świadectwo niekaralności oraz odpis akt sądowych jeśli byłem karany 15 late temu. Dodam że wykroczenie było w Polsce nie za granicą . Z góry dziękuję w wniosku jedynie się przyznajesz do bycia karanym i wpisujesz powód, potem zostajesz skierowany do konsulatu gdzie powinieneś przedstawić zaświadczenie o niekaralności oraz odpis akt sądowych przetłumaczonych przez tłumacza przysięgłego, nie wiem co narobiłeś ale na tej podstawie konsul stwierdzi czy Ci przyznać wizę czy nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi