smutna latynoska Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 szukam kompanów do wspólnego wyjazdu do UK na przełomie lipca-sierpnia. póki co nie mam wybranego biura ani programu. chetni odzywajcie się na: ewadebkowska@interia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 tez chce jechac, ale raczej na poczatku lipca. masz jakies namiary na dobre programy i biura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magda_lub Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 a z jakiego miasta jestes Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Krakow i Tarnow Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystek Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Witam, Ja tez mam zamiar jechac, ale najprawdopodobniej na poczatku wakacji. Ten czas wykorzystam na podszkolenie sie w jezyku bo jest bardzo mizerny. Mam 18 lat Jestem z Łodzi. Kontakt do mnie: gg: 6818333 Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 a chcesz jechac indywidualnie czy z biura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasinski Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Ja też jestem zainteresowany wyjazdem na koniec czerwca lub na początku lipca. Mam 18 lat, jestem z Olsztyna. Chciałbym pojechać popracować przez wakacje, najlepiej indywidualnie nie przez żadną agencję. Może zbierze się jakaś ekipa na wspolny wyjazd. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystek Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Wolalbym z biura bo przynajmniej mialbym mieszkanie I chcialbym wyjechac grupowo. Bo w grupie razniej, tym bardziej ze nie znam dosc dobrze ang. Przynajmniej bym sie troche w wiezyku podszkolil i zarobil cos kasy. EDIT: Nie wiem czy to prawda, ale kolega mi mowil ze do Angli to juz nie ma co wyjezdzac bo szkoda pieniedzy. Tam jest juz 500.000 Polakow i nawet jesli sie bedzie mialo szczescie i znajdzie jakas prace, to slabo platna. Co wy o tym mysliwcie? Czy to prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 dlatego wlasnie, zeby nie musiec szukac pracy, chce jechac z biura. a co do placy, to jest duuuuuuzo lepsza niz w stanach, dlatego w tym roku raczej ze stanow rezygnuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystek Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 A Kiedy masz zamiar tam pojechac? ;-) Moze warto by bylo pojechac w 'grupie' w kilka osob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.