lukasinski Napisano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2006 jeżeli by się udało z jakiegoś biura wyjechac to spoko fajnie by bylo pojechac grupa ja zastanawiam sie nad irlandia, moze Dublin
jadzia Napisano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2006 ja chce jechac ze znajomymi na jakis program w stylu Work&Travel. jak macie jakies pomysly to dawajcie
krystek Napisano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2006 Ja mam kontakt do osoby, ktora w Angli (jakies miasto zaczynajace sie na "B") daje prace. Sortowanie/pakowanie towaru na tasmie i te sprawy. Na poczatku gosciu daje 5,05 f ale pozniej daje wiecej i awansuje sie :-) Czekam tylko na dowod, biore dowod i "nara" 8) Ale oczywiscie wolalbym wyjechac w grupie
malachari Napisano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2006 Jesliby taka grupa powstala chetnie dolacze Trzeba zarobic jakos na studia, a wizy do usa raczej nie dostane To miasto na B to pewnie Brighton. Swoja droga mysle ze dobre jesli chodzi o prace jak i mieszkanie.
gagatek13 Napisano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2006 hej znajdzie sie w kompani dla mnie??w grupie zawsze razniej...mam 18 lat...piszcie gg 6337774
Katrina Napisano 5 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2006 Też zamierzam wyjechać do pracy na wakacje. Poszukuje ofert pracy i towarzystwa:) Angielski znam quite well:) Tylko mam wrazenie,że jestem tu najstarsza.
PPP Napisano 24 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2006 Coś widzę że dyskusja się średnio układa. A szkoda, sam bym chętnie pojechał, tylko nie wiem czy to już nie za późna pora... Dajcie jakiś znak jak tam postępy w waszych przygototwaniach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.